09.12
08:56

Είχε προηγηθεί κι άλλη συνάντηση με Σιμόες!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Το AEK1924 αποκαλύπτει την, σε καλό κλίμα, συνάντηση προ ημερών του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ με ανθρώπους της ομάδας.

Από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου μάθατε για την τεράστια ανατροπή που προσπαθεί η ΑΕΚ στην υπόθεση του Αντρέ Σιμόες και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του τελευταίου και ανθρώπων της ομάδας που αφορά είτε την πώληση του, είτε και την παραμονή του στην ομάδα. Μάλιστα χτες έφτασε και η πρόταση της Αλ Ουάχντα όμως τα πράγματα δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει για το τι τελικά μπορεί να γίνει με τον Πορτογάλο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το AEK1924 η αρχή σε αυτές τις συζητήσεις έγινε την περασμένη Τετάρτη όταν ο Αντρέ βρισκόταν σε μαγαζί της παραλιακής με φίλους του και εκεί βρέθηκαν τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η συνέχεια στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι αμφότεροι είχαν για περίπου μισή ώρα συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα κάτι που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ψυχρό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που παράλληλα μπορεί να αποδειχτεί και θετικό στις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Σιμόες.

Advertisement