08.12
22:51

«Έσκασε» η επίσημη πρόταση για Σιμόες

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ώρα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λαμία, οι άνθρωποι της Ένωσης παρέλαβαν στα χέρια τους την επίσημη πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Πορτογάλο μέσο.

Σε… στενό πρεσάρισμα βρέθηκε ο Αντρέ Σιμόες στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου από τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν την «χρυσή» τομή, είτε για αποχώρηση, είτε για την συνέχιση της συνεργασίας.

Ωστόσο, η επίσημη προσφορά των Εμιράτων έφτασε στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και πληροφορίες αναφέρουν πως πλησιάζει το 1.000.000€, ενώ 800.000€ προορίζονται για ετήσιες απολαβές του παίκτη.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΑΝΑΤΟΡΠΗ ΜΕ ΣΙΜΟΕΣ Η ΑΕΚ

Ο Αντρέ δείχνει να μην πείθεται με το ποσό και να ζητά κάτι παραπάνω, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ αποδέχεται πλήρως την πρόταση, έχοντας σημαντικό όφελος, ειδικά για έναν παίκτη που λήγει σε λίγους μήνες το συμβόλαιό του.

Από την άλλη, οι προσπάθειες των κιτρινόμαυρων στα επίσημα του ΟΑΚΑ, να «πρεσάρουν» τον Πορτογάλο έτσι ώστε να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να παραμείνει στην ομάδα, ήταν έντονες, στο πλαίσιο των οποίων συζητήθηκε και η πρόταση από τα Εμιράτα.

Η πρόταση της ΑΕΚ μένει ως έχει, όμως το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ελαφρύνει κάτι που δίνει και λίγες πιθανότητες στο να γυρίσουν όλα τούμπα και να τα βρει εκ νέου με την ΑΕΚ.

Advertisement