07.12
10:06

Αλεξίου: «Έρχονται κι άλλα ευχάριστα νέα για την Ερασιτεχνική»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο πρόεδρος της «Μάνας ΑΕΚ» μίλησε για την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να στεγάσει σε δικό του κτίριο τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, ενώ προανήγγειλε κι άλλα ευχάριστα νέα, τα οποία θα ανακοινωθούν στην πορεία.  

«Κάποτε έλεγα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ, με όραμα και αγάπη για όλα τα τμήματα και εννοούσα φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Με την κίνηση του η Ερασιτεχνική αποκτάει το δικό της σπίτι. Τον ευχαριστούμε πολύ και θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Είναι ένας χώρος που μπορεί να προσφέρει στέγη σε πολλά υπάρχοντα αλλά και νέα τμήματα», είπε αρχικά ο Αλεξίου στην Ώρα και συνέχισε:

«Θα προχωρήσουμε άμεσα να δούμε το χώρο και είναι φυσικά μια κίνηση μέσα στο πνεύμα της ανάπτυξης της ερασιτεχνικής» ενώ άφησε για το τέλος μια ακόμη ευχάριστη είδηση:

«Μετά από αυτή την κίνηση η οποία θα βάλει σε νέα τροχιά το σωματείο, μπορεί να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ακόμα κάτι ευχάριστο που θα δώσει οριστική λύση με την στέγαση και των άλλων τμημάτων».

Advertisement