
Θέση για την κακή εικόνα της Ρεάλ, αλλά και για τον Τζουλιέν Λοπετέγκι πήρε με δηλώσεις του ο αρχηγός της «Βασίλισσας» Σέρχιο Ράμος.
Την απογοήτευση του για την ήττα της Ρεάλ από την Λεβάντε εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος.
«Έχουμε κάνει ένα πολύ κακό σερι. Η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Χωρίς γκολ σε τρία ματς, δώσαμε τα πάντα, αλλά δε βγήκε στο χορτάρι» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «μερένγκες».
Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τζουλιέν Λοπετέγκι: «Η απόφαση του προπονητή είναι πάνω από εμάς. Οι παίκτες δεν παίρνουν αποφάσεις. Για εμένα, ως αρχηγός, πρέπει να έχει την υποστήριξή όλων μας.
Τα ατομικά μας λάθη, μας έχουν φέρει ως εδώ, όμως δεν πρέπει να στοχοποιούμε κανέναν. Ο μόνος τρόπος να μπορέσουμε να αλλάξουμε την όλη κατάσταση είναι να είμαστε ενωμένοι».
Παράλληλα μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Ο προπονητής μας, μας εμπνέει και μας παρακινεί και πρέπει να πιστέψουμε σε εκείνον. Είναι εκείνος που πρώτος το πιστεύει.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν με ρωτάτε, θεωρώ πως η άποψή μου δεν μπορεί να επηρεάσει μία απόφαση, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή από τη στιγμή που ο προπονητής παραμένει».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO