13.9
19:29

Βαρύς ο πέλεκυς της ΑΕΚ για Λιβάγια και Λόπες

Κώστας Κοσικίδης
Βαρύς ο πέλεκυς της ΑΕΚ για Λιβάγια και Λόπες

Μετά τις δυο ανόητες κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στο ματς με την Βίντι, θα αναγκαστούν να πονέσει η …τσέπη τους, πληρώνοντας βαρύ πρόστιμο βάση του εσωτερικού κανονισμού.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ποινή του Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν στο ματς με την Βίντι. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να απουσιάσουν με τέσσερις αγωνιστικές στο Champions League για να εκτίσουν την ποινή τους, η οποία δεν είναι και …μοναδική.

Όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε μια ομιλία του μπροστά στην ομάδα, αλλά και κατ’ ιδίαν με τους ποδοσφαιριστές, κλήθηκαν να πληρώσουν το βαρύ πρόστιμο των 40.000 ευρώ.

Το πρόστιμο ανακοινώθηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας και το δέχτηκαν και οι δυο χωρίς την παραμικρή αντίδραση, αποδεχόμενοι το ανόητο λάθος τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement