Το… ξεμούδιασμα που ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων, πετυχαίνοντας γκολ συνεχώς και με διαφορετικούς σκόρερ στην νίκη με 1-4. Τα σημαντικότερα όμως στοιχεία του αγώνα είναι πως επέστρεψαν οι Τσιγκρίνσκι και Γκάλο και έδειξε έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά και το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του Γιαννιώτα.
Καταιγιστική ήταν η Ένωση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα, όπου κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο επιθετικό, με πλουραλισμό στους σκορερς και στον τρόπο επίθεσης, όπως ακριβώς ζητά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Η ΑΕΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και κατάφερε να κερδίσει απευθείας ένα κόρνερ το οποίο στην πορεία έγινε γκολ. Στο 2ο λεπτό ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ, κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, απέκρουσε ο Ταϊρης και κατόπιν ο Γιακουμάκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά με προβολή.
Δεν χρειάστηκαν να περάσουν πολλά λεπτά καθώς στο 9ο λεπτό ήταν σειρά του Έλντερ Λόπες να χρηστεί σκόρερ. Φεύγει απέναντι από την άμυνα των Τρικάλων, ο Πάνος σταματάει καθώς φαίνεται να έχει πάθει τράβηγμα και ο Πορτογάλος της ΑΕΚ με σουτ κάνει το 0-2!
Ακόμα ένα γκολ για την Ένωση στο 13’, όπου ο Κώστας Γαλανόπουλος «έπιασε» ένα τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 3-0 για την Ένωση. Μέσα σε 10 (περίπου) λεπτά η ΑΕΚ σκόραρε 3 φορές.
Στο 15ο λεπτό, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Συμελίδη όπου έφυγε απέναντι από την άμυνα της ΑΕΚ από λανθασμένη μπαλιά του Λόπεζ και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 1-3. Οι κιτρινόμαυροι απάντησαν με ένα σουτ του Γιακουμάκη, το οποίο πέρασε όμως άουτ.
Η Ένωση δεν… πτοήθηκε και επέστρεψε στα γκολ (26’), αυτή την φορά τον Κλωναρίδη να μπαίνει στην λίστα των σκόρερ, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Γαλανόπουλου, για το 1-4. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια σπουδαία φάση, πέρα μία κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα μπήκαν πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν προκάλεσαν κάποιον ουσιαστικό κίνδυνο για την ΑΕΚ.
Σημαντικότερη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου για την ΑΕΚ ήταν η είσοδος του Γιαννιώτα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα. Ανεπίσημα επέστρεψε και ο Σβάρνας, ενώ ο Μοράν αγωνίστηκε μετά από καιρό με τα κιτρινόμαυρα.
ΑΟ Τρίκαλα (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (80’ Νιάρος), Γκότοβος, Πατσατζόγλου (75’ Συριόπουλος), Τσιάρας (68’ Γκατζολάρι), Τσιμίκας (80’ Ηλιάδης), Γιουκαρής (75’ Τριανταφυλλάκος), Ρούνει (69’ Σταματάκος), Συμελίδης (63’ Μακρίδης), Ράντι (87’ Αλμπάνης).
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας (60’ Γιαννίκογλου), Γκάλο (60’ Πόνσε), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (46’ Σβάρνας), Λόπες (46’ Γιαννούτσος), Γαλανόπουλος (46’ Μοράν), Άλεφ, Κλωναρίδης (60’ Γιαννιώτας), Αϊντάρεβιτς (60’ Λαμπρόπουλος), Γιούσης, Γιακουμάκης (70’ Σιμόες).
Κίτρινες: 88’ Νιάρος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement