Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Καρυπίδης, θα αγωνιστεί στη Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι η δέκατη στην καριέρα του έμπειρου αμυντικού.
Μετά τους Άγγελο Πινιώτη και Παναγιώτη Κατσίκα, τη Δευτέρα (13/8) η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση και του Χρήστου Καρυπίδη. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε στην ομάδα της Φθιώτιδας και προσφέρει μια ακόμα λύση στα μετόπισθεν.
Παλαιότερα ο Καρυπίδης έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Καβάλα, Κέρκυρα, Χαρτς, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα Λεμεσού, Ξάνθη και Πλατανιά.
Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο 35χρονο (2/12/1982) αμυντικό Χρήστο Καρυπίδη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Πλατανιά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.
Αυτή για τη Λαμία ήταν η 13η μεταγραφή. Είχαν προηγηθεί οι Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσος, Βασίλης Πλιάτσικας, Θανάσης Καραγκούνης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Χερόνιμο Μπαράλες, Ντάνιελ Αντέτζο, Μπόγιαν Σαράνοβ, Φακούντο Μπερτόγλιο, Άγγελος Πινιώτης και Παναγιώτης Κατσίκας.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement