
Ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου, Δημήτρης Μητρόπουλος, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση, για την 16η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
«Παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και έρχεται για να πάρει τη νίκη. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας, πριν το κενό που ακολουθεί, με νίκη. Μετά την οδυνηρή ήττα στην Αμαλιάδα πρέπει να επανέλθουμε και να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί των εντός έδρας αγώνων. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι γιατί η ΑΕΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά και αν το πράξουμε έχουμε πιθανότητες να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».
Ο Στέφαν Μούντι μίλησε από την πλευρά των παικτών δήλωσε: «Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο την ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και επιβάλλεται να ξεκινήσουμε με ένα «δίποντο». Στην έδρα μας άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να φεύγουμε νικητές».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement