26.9
10:32

Ο Σάββας… πείθει τους ερυθρόλευκους για τον Λεμονή

AEK1924.gr team
Ο Σάββας… πείθει τους ερυθρόλευκους για τον Λεμονή

Ο Τάκης Λεμονής θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο κυρ Σάββας τον σύστησε στους ποδοσφαιριστές , τονίζοντας ότι θα συνεχιστούν οι αλλαγές για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα.

Προφανώς ελπίζει να αλλάξουν και οι διαιτητές αποφάσεις, γιατί με το 50-50 φάνηκε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να σταθεί στο γήπεδο.

«Τον κ. Λεμονή τον ξέρω πολύ καλά και ως μέλος της διοίκησης τον είχα τόσο σαν παίκτη, όσο και σαν προπονητή. Έχει πάρει τίτλους με τις δύο ιδιότητες και ξέρει τις συνθήκες του πρωταθλητισμού. Είναι αξία και είμαι βέβαιος ότι θα περάσετε καλά μαζί του. Θα σας βοηθήσει πολύ ο Τάκης, έχει τιμήσει τη φανέλα, ξέρει τι σημαίνει ο Ολυμπιακός, έχει επιτύχει σαν προπονητής. Θα αλλάξουν πολλά για να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement