19.8
16:50

Καταιγίδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

AEK1924.gr team
Καταιγίδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε και τη Σουόνσι στην Premier League και με τη δεύτερη τεσσάρα σε δύο αγώνες φιγουράρει στην κορυφή.

Τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να δείξει ότι φέτος οι στόχοι της έχουν ταβάνι μόνο την κορυφή της Premier League. Οι “κόκκινοι διάβολοι” διέλυσαν με 4-0 τη Σουόνσι, σκορ που ουσιαστικά διαμορφώθηκε μεταξύ 80′ και 84′, σε ένα ξέσπασμα των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο, με ταυτόχρονη κατάρρευση των γηπεδούχων.

Οι Ουαλοί, πάντως, μπήκαν δυνατά, είχαν δοκάρι μόλις στο 3′ με τον Ζορντάν Αγιού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Φιλ Τζόουνς στο 9′. Η Γιουνάιτεντ είχε ευκαιρίες στη συνέχεια για να πάρει το προβάδισμα και το έπραξε στο κατάλληλο χρονικό σημείο, στην εκπνοή του 1ου μέρους με τον Ερίκ Μπεγί.

Ο Πολ Κλέμεντ άργησε να αντιδράσει και απόντος του αρχηγού και ηγέτη Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος πωλήθηκε μεσοβδόμαδα την Έβερτον, η είσοδος των Λουσιάνο Νάρσινχ και Γουέιν Ράουτλετζ δεν έφερε αποτέλεσμα. Στο 80ό λεπτό, ο Ρομελού Λουκακού έγινε ο 5ος παίκτης της Γιουνάιτεντ που σκοράρει στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος με τη νέα ομάδα του (μετά από τους Λουί Σαά, Φεντερίκο Μακέντα, Αντονί Μαρσιάλ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς), με τον Χενρίχ Μχιταριάν να βγάζει μία ακόμα πιο εντυπωσιακή ασίστ ένα λεπτό αργότερα για τον Πολ Πογκμπά. Στο 84′, ο Μαρσιάλ έγραψε το τελικό 4-0, τη δεύτερη θριαμβευτική νίκη της Γιουνάιτεντ φέτος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement