22.4
05:50

Όταν την… ξελασπώνει ο Πέκχαρτ

AEK1924.gr team
Όταν την… ξελασπώνει ο Πέκχαρτ

Ο Τόμας Πέκχαρτ όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και αν συνεχίσει την καλή του παράδοση θα πρέπει να βρει και δίχτυα.

Ο Τσέχος είναι πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ μέχρι στιγμής, μετρώντας 12 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους, μιας και αρκετοί τον θεωρούσαν κακό παίκτη για την Ένωση.

Παρόλα αυτά όσοι προπονητές έχουν περάσει από την ομάδα του δίνουν χρόνο συμμετοχής και δείχνουν ότι τον εμπιστεύονται, με τον ίδιο εφέτος με τα γκολ του να δίνει αρκετές απαντήσεις.

Τις περισσότερες από τις φορές που έχει αγωνιστεί έχει καταφέρει να σκοράρει και να ξελασπώσει την ΑΕΚ, έχοντας στο… βιογραφικό του και ωραία γκολ.

Μάλιστα βάση των στατιστικών του πρωταθλήματος, είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ μέχρι στιγμής.

Καταλήγοντας, όπως όλα δείχνουν ΑΕΚ και Πέκχαρτ έχουν συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και απομένουν τυπικά θέματα, ώστε να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε τα γκολ του

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement