Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.
Δεν έχουν σταματήσει λεπτό να φεύγουν τα εισιτήρια, για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει μεγάλη ανταπόκριση. Μάλιστα, μέσα απ’ τα νούμερα της προπώλησης δείχνουν την δίψα τους, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Τα νούμερα πώλησης σήμερα κυμάνθηκαν σε υψηλά στάνταρ, με αποτέλεσμα να σπάσουν το φράγμα των 20.000 εισιτηρίων, μέχρι την ώρα που έκλεισαν τα εκδοτήρια, αλλά ο κόσμος θα μπορεί να προμηθευτεί για το υπόλοιπο της ημέρας, ηλεκτρονικά.
Η συνολική εικόνα και ο απολογισμός της ημέρας, δείχνει ικανοποιητικά νούμερα και σήμερα, που φαίνεται ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement