29.3
10:08

Μέσα με Παναθηναϊκό ο Βράνιες

AEK1924.gr team
Μέσα με Παναθηναϊκό ο Βράνιες

Ο στόπερ της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και διαπιστώθηκε ότι όλα είναι καλά, σχετικά με τον τραυματισμό του.

Ο Βράνιες αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό φιλικό αγώνα της Βοσνίας με την Αλβανία, ωστόσο όπως σας ενημέρωσε το ΑΕΚ1924, από την πρώτη κιόλας στιγμή ο ίδιος γνώριζε ότι δεν πρόκειται για τίποτα σημαντικό και ότι θα έπαιζε κανονικά στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έφτασε στην Αθήνα σήμερα το πρωί και αμέσως πήγε στα Σπάτα, όπου και εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό της ομάδας, Άλκη Καλλιακμάνη.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν καλά και ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Πλέον ο Βράνιες έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και θα ενσωματωθεί στην ομάδα αύριο στις 10.30, για την πρωινή προπόνηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement