Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ βρίσκεται στη λίστα των επιλογών του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη.
Λίγες στροφές πριν τα πλέι οφ βρίσκεται το πρωτάθλημα της BasketLeague και στην ΑΕΚ, περιμένουν να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, καθώς έχουν «κλειδώσει» την 3η θέση και βαθμολογικά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, η δουλειά του οποίου φάνηκε ήδη από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας, προετοιμάζεται και για τη νέα σεζόν.
Σκοπός είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το πλάνο να είναι έτοιμο και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους… στόχους. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται, είναι αυτό του Θανάση Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με την Ώρα, ο οποίος απασχόλεισαι την ομάδα και την περασμένη σεζόν και μάλιστα, είχαν γίνει πολλές υποθέσεις μετά από μία επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την Ένωση, μαζί με τον αδερφό του και σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα, είναι σίγουρο όμως ότι όταν έρθει η ώρα θα γίνει κίνηση από πλευράς ΑΕΚ, με την περίπτωση του να παραμένει δύσκολη, τη στιγμή μάλιστα που και στην Ένωση δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον της ομάδας, όσον αφορά της ευρωπαϊκή επιλογή της.
Σχετικά με τον Θανάση, αγωνίζεται στην Ανδόρα, η οποία είναι στην 8η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και με τα σημερινά δεδομένα περνάει στα πλέι οφ, και έχει 6.6 πόντους μέσο όρο, με 63,2% βολές, 61,4% δίποντα, 20,7% τρίποντα, 3,2 ριμπάουντ, 0,8 τάπες, 0,5 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 1,3 λάθη σε 15.5 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement