05.3
07:11

Προθέρμανση στην Πάτρα… παράσταση στο Μονακό!

Πένυ Μακρή
Προθέρμανση στην Πάτρα… παράσταση στο Μονακό!
Advertisement

Ένα από τα πιο μάχιμα club της ΑΕΚ, αυτό της Πάτρας, έδωσε ρεσιτάλ στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος» και έκανε ζέσταμα για το μεγάλο ταξίδι στο Μόντε Κάρλο!

Μπορεί η προσοχή όλων αυτό το διάστημα να έχει επικεντρωθεί στη ρεβάνς με τη Μονακό την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο στη Βασίλισσα είχαν και το ματς του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Το χθεσινό ματς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για πρόβα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Γαλλία, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον κόσμο, ο οποίος για ακόμα μια φορά έδωσε ρεσιτάλ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το club της Πάτρας είναι ένα από τα πιο μάχιμα που υπάρχουν στο συνδεσμιακό χώρο και σε κάθε επίσκεψη της ομάδας εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μη δημιουργήσουν κλίμα… Φιλαδέλφειας!

Η εικόνα στο «Δημήτριος Τόφαλος» ήταν ένα μικρό παράδειγμα για το τι πρόκειται να συμβεί στο Μόντε Κάρλο την Τετάρτη. Το τσάρτερ της Βασίλισσας έχει σχεδόν γεμίσει, κόσμος από το εξωτερικό θα δώσει δυναμικό «παρών», σε ένα κλειστό στο Μονακό, το οποίο αναμένεται να μετατραπεί σε έδρα της ΑΕΚ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->