Γιόχανσον και Σιμόες αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρέπει να χωρίζονται, καθώς αυτή είναι η δύναμη της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή.
Στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, ο Χιμένεθ τοποθέτησε τον Γιόχανσον στα στόπερ και άφησε μόνο του στην μεσαία γραμμή τον Σιμόες, κάτι που επηρέασε την λειτουργία της ομάδας.
Σίγουρα, το 3-5-2 είναι ένα πειραματικό σύστημα και ο Ισπανός δεν έχει σκοπό να το μονιμοποιήσει, ωστόσο αυτό που έγινε αντιληπτό για ακόμα μια φορά είναι ότι οι Γιόχανσον και Σιμόες δεν πρέπει να χωρίζονται.
Οι δυο τους έχουν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους, είναι σταθεροί και ποιοτικοί παίκτες και παράλληλα η κολόνα της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή.
Πλέον γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, αλληλοκαλύπτονται και δεν αφήνουν περιθώρια στους αντιπάλους τους.
Όλα αυτά τα στοιχεία απουσίαζαν από τον αγώνα της Ένωσης με τον Πλατανιά και σίγουρα ο Χιμένεθ πήρε το μήνυμα ότι οι δύο ποδοσφαιριστές πρέπει όταν βρίσκονται στην ίδια εντεκάδα να παίζουν ο ένας δίπλα στον άλλον.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement