10.2
15:42

«Ο χθεσινός αγώνας θύμιζε …τένις»

Κώστας Κοσικίδης
«Ο χθεσινός αγώνας θύμιζε …τένις»
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην σημερινή του ομιλία για το παιχνίδι της ομάδας με τον Πλατανιά, τόνισε ότι ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ και το στυλ του αγώνα θύμιζε αγώνα τένις.

Στην σημερινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του, για το χθεσινό παιχνίδι στα Περιβόλια. Συγκεκριμένα, τους τόνισε ότι ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ ήταν ένα κακό παιχνίδι με πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι με πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου. Σε ένα πολύ κακό και μικρό αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ. Ήταν ένα από τα δύο ζητούμενα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί πέραν από τις πολλές διακοπές που έγιναν και ο αγωνιστικός χώρος και το στυλ του αγώνα γενικά με τις μεγάλες πάσες και τις γιόμες θύμιζε αγώνα τένις. Δεν τελείωσε τίποτα, η πρόκριση μπορεί να έρθει στην Αθήνα, ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε.

Να ξέρετε επίσης ότι ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι έπαιξε ρόλο και στις επιλογές μου σχετικά με τα πρόσωπα που επέλεξα να παίξουν».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->