28.8
05:30

Ορεξάτος ο Λάζαρος

AEK1924.gr team
Ορεξάτος ο Λάζαρος

Έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως τις προπονήσεις είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ώστε άμεσα να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του με την Ένωση και δήλωσε ότι ήρθε στην ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.

Μάλιστα, ήθελε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ, μέχρι οι δικηγόροι να κανονίσουν το διαδικαστικό κομμάτι, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την Ένωση και να πάρει μια πρώτη γεύση από τους συμπαίκτες του.

Ο Λάζαρος είναι έτοιμος να ξεκινήσει από σήμερα δουλειά, ώστε να καταφέρει το συντομότερο δυνατόν να μπει στο αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι ακόμα έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 12 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, εάν αυτό ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, του δίνει περισσότερο αέρα, καθώς γνωρίζει ότι εάν σε αυτό το διάστημα δουλέψει σωστά θα προλάβει να είναι έτοιμος για την πρώτη σέντρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement