Το ένα άκυρο μετά το άλλο «καταπίνουν» στο λιμάνι. Ήθελαν αήττητο, ήθελαν Κύπελλο, ήθελαν και Μπακασέτα αλλά η ΑΕΚ έχει γίνει ο εφιάλτης τους. Ο παικταράς έδωσε πληρωμένη απάντηση στους παράγοντες του Πανιωνίου για την ομάδα του λιμανιού και η Μάσκα χρειάζεται ΨΥΧΙΑΤΡΟ για να συνέλθει από τα γέλια!
Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο λιμάνι μετά το κάζο με Μπακασέτα, ο οποίος από σίγουρη μεταγραφή έγινε τελικά το μεγαλύτερο… τρόλ τους!
Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της καρδιάς του και δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε πρόταση της, ακυρώνοντας οτιδήποτε βρισκόταν στο δρόμο του για να φορέσει τη φανέλα της. Ακόμα και τον πρωταθλητή, τον Ευρωπαίο (;;;;), τον αήττητο (ποιον;;;;), τον Κυπελλούχο (ποιον;;;;).
«Εγώ δεν μπορώ να φωτογραφηθώ με αυτή τη φανέλα» είπε μεταξύ άλλων σε παράγοντες του Πανιωνίου όταν του ανέφεραν την πρόταση του Ολυμπιακού και κάπου εκεί καταλαβαίνεις το ήθος και τις αρχές του παίκτη.
Φιλάκια…
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement