11.3
13:36

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Original

AEK1924.gr team
Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση της Original
Advertisement

Ο αθλητικός αντιεισαγγελέας Γ. Λαϊνης διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την ανακοίνωση της Original!

Oπως έγινε χθες με την ανακοίνωση της Θύρας 4, το ίδιο συμβαίνει σήμερα και με την ανακοίνωση που έβγαλε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ Οriginal με τον κύριο Λαϊνη να διενεργεί επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός παρήγγειλε από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια έρευνας για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παρότρυνσης, υποκίνησης, ενθάρρυνσης ή διευκόλυνσης διάπραξης επεισοδίων.

Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν ανωμοτί, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, οι συντάκτες της ανακοίνωσης και όσοι ακόμη κριθεί σκόπιμο από την εξέλιξη της έρευνας.

Πηγή:gazzetta.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->