Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να μην γίνει το παραμικρό στο ΟΑΚΑ στο χθεσινό ντέρμπι, κάτι που παραδέχθηκε και ο Σάββας Θεοδωρίδης στους ανθρώπους της Ένωσης.
Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, άσχετα με το 1-0 και την ήττα που δεν άρεσε καθόλου στους ερυθρόλευκους.
Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισαν να μη συμβεί το παραμικρό στην αποστολή των φιλοξενούμενων και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι έφεραν έξτρα προσωπικό για την μεγαλύτερη ασφάλεια τους, έτσι ώστε να αποχωρήσουν από το στάδιο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Παράλληλα, η Ένωση έδωσε κατευθείαν τη συγκατάθεση της ώστε να ξεκινήσει ένα τέταρτο αργότερα η αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι δεν έφερε καμία ευθύνη στην καθυστέρηση της άφιξης του Ολυμπιακού, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να ευχαριστεί την ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που στα αποδυτήρια βρίσκονταν μόνο διαπιστευμένος κόσμος και δεν πέρασε κανείς άλλος.
Τέλος, υπήρξε πλήρη ασφάλεια στα μέλη του Ολυμπιακού στη σουίτα, σε όλες τις μετακινήσεις τους απο και προς τα αποδυτήρια και δεν συνέβη το παραμικρό.
Η ΑΕΚ δηλώνει επίσημα υπερήφανη για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, για τις συνθήκες φιλοξενίας που δεν αμφισβήτησε ποτέ ο Ολυμπιακός μέσα στα αποδυτήρια (απεναντίας) και μάλιστα, αυτο που έλεγαν και Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς στα αποδυτήρια ήταν η άψογη συμπεριφορά του κόσμου που δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα όπως τους είχαν παρακαλέσει όλητην εβδομάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement