05.2
15:27

«Λύνεται» σιγά σιγά ο Πέκχαρτ

AEK1924.gr team
«Λύνεται» σιγά σιγά ο Πέκχαρτ

Τόσο ο Μπρούνο Σουκουλίνι, όσο και ο Τόμας Πέκχαρτ ήρθαν στην ΑΕΚ με σκοπό να εγκληματιστούν άμεσα και να πάρουν φανέλα βασικού. Ο πρώτος πρόλαβε να δείξει κάποια πράγματα στο Καυταντζόγλειο, ωστόσο ο δεύτερος δεν πρόλαβε να δείξει και πολλά στο διάστημα που αγωνίστηκε

Ο Αργεντινός μέσος αγωνίστηκε μία ώρα κόντρα στον Ηρακλή δείχνοντας κάποια από τα στοιχεία που έκαναν τον Πογέτ να ζητήσει την απόκτησή του, ενώ ο Τσέχος στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά.

Ο υψηλόσωμος φορ δεν πήρε αρκετές πάσες από τους συμπαίκτες του προκειμένου να μπορέσει να βρει χώρο, αλλά έδειξε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει με πλάτη στην άμυνα και υποδέχεται σωστά την μπάλα.

Είναι εμφανές ότι ο Πέκχαρτ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρει τα πατήματά του, μιας και στη σημερινή (5/2) προπόνηση πέτυχε δύο ωραία τέρματα και είναι θέμαι χρόνου να επανέλθει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Άλλωστε γι’ αυτό και ο Ουρουγουανός του ζήτησε να παραμείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει άμεσα στη Γερμανία για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement