15.9
10:13

Οι προτάσεις της ΑΕΚ για αλλαγές

AEK1924.gr team
Οι προτάσεις της ΑΕΚ για αλλαγές

Στη χθεσινή παρουσίαση του οργανογράμματος των Ακαδημιών οι υπεύθυνοι αναφέρθηκαν και σε αλλαγές στο… σύστημα της Λίγκας που θα πρέπει να συμβούν, ώστε η αξιολόγηση των παικτών να είναι σωστότερη.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μανωλάς ανέφερε ότι θα πρέπει στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας να γίνονται περισσότερες αλλαγές, όπως γίνεται σε αυτό της Β΄Εθνικής, ώστε να μπορεί να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθούν Β’ ομάδες, όπου θα παίζουν παιδιά μέχρι 23 ετών και θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, χωρίς να έχουν δικαίωμα ανόδου, ώστε οι παίκτες να παίρνουν εμπειρίες σε πιο δυνατούς αγώνες από αυτούς των πρωταθλημάτων των Νέων.

Να θυμίσουμε ότι στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας γίνονται 3 αλλαγές, ενώ στις Β’ Εθνικής 7, ενώ έχουν δικαίωμα συμμετοχής παίκτες που είναι γεννημένοι μέχρι το 1996.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement