11.9
17:38

Για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam η Πενέτα

AEK1924.gr team
Για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam η Πενέτα
Advertisement

Η Φλάβια Πενέτα επικράτησε 2-0 σετ της Σιμόνα Χάλεπ στον ημιτελικό του US Open και για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε τελικό Grand Slam.

Μόλις 59 λεπτά χρειάστηκε η 33χρονη Φλάβια Πενέτα για να λυγίσει το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, την Σιμόνα Χάλεπ, και να προκριθεί στον τελικό του US Open.

Η Ιταλίδα τενίστρια, η οποία αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του US Open και κατ’ επέκταση σε μεγάλη διοργάνωση, προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam με τη νίκη της επί της Χάλεπ (6-1, 6-3).

Πέντε σερί games κέρδισε η Πενέτα στο πρώτο σετ, με συνέπεια να επικρατήσει 6-1, ενώ στο δεύτερο ανέτρεψε το 3-1 της Ρουμάνας αντιπάλου της με 15 διαδοχικούς πόντους και πανηγύρισε την εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->