
Εκτός από τους πρωτοκλασάτους επιθετικούς η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της και πιο νέους που μπορούν να τη βοηθήσουν εφέτος. Στα υπόψη του Δικεφάλου και ο Φακούντο Φερέιρα.
Μεγάλη είναι η λίστα που έχουν στα χέρια τους οι υπέθυνοι της Ένωσης, η οποία μάλιστα αποτελείται από πολλών ειδών ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους βρισκεται και ο 24χρονος Φακούντο Φερέιρα, τον οποίο η Σαχτάρ θέλει να δώσει και πάλι δανεικό.
Ο Φερέιρα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του με την Βελέζ το 2012 στο πρωτάθλημα Ινισάλ, όταν σε 15 ματς σημείωσε 13 γκολ και η Σαχτάρ έδωσε το καλοκαίρι του 2013 9.000.000 δολάρια για να τον αποκτήσει.
Τη σεζόν που μας πέρασε δόθηκε δανεικός στην Νιούκαστλ, ωστόσο δεν κατάφερε να παίξει και η Σαχτάρ θέλει και εφέτος να τον δώσει δανεικό.
Η περίπτωσή του αποτελεί ρίσκο για την ΑΕΚ, ωστόσο τα στατιστικά του είναι πάρα πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα και στη Σαχτάρ, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε 13 αγώνες είχε 6 γκολ.
Δείτε βίντεο με τον Φερέιρα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement