
Διαβάστε αναλυτικά στο AEK1924.gr την ποινή που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την χρήση καπνογόνου οπαδών της ομάδας στον αγώνα με το Ρέθυμνο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στο χώρο των κερκίδων), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στο Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 25-4-2015.
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ: α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδας κρότου – λάμψης) πρόστιμο 1.200,00€ και β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπή συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 28-4-2015».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement