Οι Κιτρινόμαυροι πήραν ένα καλό μάθημα στην Θεσσαλονίκη, το οποίο τους πείσμωσε, καθώς ήθελαν να ανέβουν αήττητοι στην Σούπερ Λίγκα. Κανένας δεν θέλει να χαθούν άλλοι βαθμοί.
Η Ένωση ηττήθηκε από τον Ηρακλή, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική, μιας και μέχρι στιγμής η ΑΕΚ μετρούσε δύο ισοπαλίες με τον Ερμιονίδα και τον Απόλλων Σμύρνης.
Η ήττα πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήθελαν να ανέβουν αήττητοι στην Σούπερ Λίγκα, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί, ωστόσο δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, το οποίο είναι σαφώς καλύτερο από τις περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.
Μετά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη και την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με την Παναχαϊκή, άπαντες έχουν αφήσει πίσω την ήττα έχοντας στο μυαλό τους όλα όσα πρέπει να διορθώσουν και περιμένουν πώς και πώς το επόμενο ματς, ώστε να επανέλθουν στις νίκες και να αποδείξουν με την εμφάνισή τους πια είναι η ομάδα που αξίζει και θα τερματίσει πρώτη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement