
Στην ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα έχοντας στο μυαλό τους κυρίως τις θέσεις «1» και «5»
Με το μυαλό στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο αλλά και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος που θα βρει τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο δρόμο της ΑΕΚ, οι Κιτρινόμαυροι, με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ψάχνονται για έναν ακόμα παίκτη που θα ενισχύσει το ρόστερ.
Θέμα, παρατηρείται στη θέση «5» τη στιγμή που ο Ζήσης Σαρικόπουλος ναι μεν μπαίνει σιγά σιγά ξανά στις προπονήσεις, έχοντας τρομερή όρεξη για να επιστρέψει δυναμικά, χωρίς ωστόσο στην Ένωση να βιάζονται, έχοντας στο μυαλό τους τι συνέβη με τον τραυματισμό του.
Την ίδια στιγμή, μπορεί στον άσο η ΑΕΚ να έχει τους Γιάννη Αθηναίου και Νώντα Παπαντωνίου, όμως υπάρχει σκέψη για μία ακόμα προσθήκη που θα βοηθήσει, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί οριστική απόφαση, η οποία θα κριθεί από την πορεία του Σαρικόπουλου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement