
Όταν αμφισβητείται βγάζει… νύχια ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να γίνει στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής σχετικά με το που θα ανήκει το γήπεδο
Είναι λογικό ότι όσο περνάει ο καιρός και οι μπουλντόζες δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους, ο κόσμος να αντιδρά και να γίνεται όλο και πιο δύσπιστος σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Την ίδια στιγμή που… λόγια του αέρα γύρω από το παραχωρητήριο του οικοπέδου της Ερασιτεχνικής στην «Δικέφαλος 1924» επηρεάζουν τους οπαδούς, οι οποίοι βλέποντας την καθυστέρηση που υπάρχει για την «Αγιά Σοφιά» ανησυχούν.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν χθες λοιπόν στη Γενική Συνέλευση για να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να δεσμευθεί δημόσια: « Ήρθα για να φτιάξω το γήπεδο. Δηλώνω πως το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα βάλουμε προσωπικά μας χρήματα, μαζί με 5-6 ανθρώπους. Το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Σας δεσμεύομαι ότι θα ανήκει σε όλους μας».
Τα μεγάλα λόγια δεν είναι… σπορ του Τίγρη, όμως όταν αμφισβητείται ξεσπαθώνει. Οι δεσμεύσεις είναι δημόσιες και μένουν και θα φανεί στην πορεία τελικά για το ποιος έχει το δίκιο και ποιος όχι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement