Ο Ίκερ Κασίγιας αποδέχτηκε την πρόκληση Ισπανών δημοσιογράφων και του Φερνάντο Ιέρο, ενθυμούμενος αποτελέσματα παρελθόντων αγώνων της Ρεάλ, ανάμεσά τους και το 3-3 με την ΑΕΚ. (VIDEO)
Ισπανοί δημοσιογράφοι και ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Ιέρο, έβαλαν δύσκολα στον Ίκερ Κασίγιας, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει από τίποτα.
Ο τερματοφύλακας των “μερένγκες” αποδέχτηκε το τεστ μνήμης στο Μαρόκο όπου βρίσκεται η ομάδα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Το τεστ είχε ως εξής: Ο Κασίγιας άκουγε ημερομηνίες και ονόματα αντίπαλων χωρίς να προσδιορίζεται η διοργάνωση και απαντούσε με το σκορ, αλλά και τους σκόρερ!
Στο 3:30 του βίντεο που ακολουθεί, ακούστε τον Ίκερ να ρωτάται για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ρεάλ στο Champions League, στην Αθήνα και να μην αστοχεί στην απάντηση. “ΑΕΚ Ατένας, πρέπει να είναι τρες -τρες (3-3)”. Εξάλλου όπως είπε ο ίδιος μετά τη λήξη της επιτυχούς δοκιμασίας: “Θυμάμαι το 98% των παιχνιδιών“, με τον Φερνάντο Ιέρο να αναφωνεί:“Είναι η wikipedia”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement