15.11
17:05

Εχασε από την Μπότεφ, “κέρδισε” τον Ρομέου

AEK1924.gr team
Εχασε από την Μπότεφ, “κέρδισε” τον Ρομέου
Advertisement

Φιλικό ήττα γνώρισε στην Βουλγαρία το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πανθρακικός από την Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-0.

Ο νέος προπονητής των ακριτών Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές και να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στην αναμέτρηση συμμετείχε και ο Βραζιλιάνος Ρομέου που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού.

Το 1-0 πραγματοποίησε στο 18ο λεπτό ο Βαλτάνωφ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ογκιάνωφ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τσβέτκωφ στο 68ο λεπτό της συνάντησης.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μεχία, Πέρεζ, Κάσες. Μπαϊκαρά, Ίγκορ, Χασομέρης, Τσουμάνης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Πασχαλάκης, Φερνάντες, Τριανταφυλλάκος, Ρομέου, Ντιγκινί, Αράμπα, Τζάνης και Οκάτσι.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->