Ο Νάτσο Σκόκο ζήτησε ένα καταφανέστατο πέναλτι που δεν του δόθηκε, χαρακτήρισε… πουλημένο τον διαιτητή και εκείνος τον απέβαλε στον αγώνα της Ροσάριο Σεντράλ με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.
Η Νιούελς Ολντ Μπόις ηττήθηκε με 2-0 από τη Ροσάριο Σεντράλ για το πρωτάθλημα Αργεντινής, αλλά η φάση που συζητήθηκε είχε πρωταγωνιστή τον Νάτσο Σκόκο.
Στο 74ο λεπτό και με το σκορ ήδη διαμορφωμένο από το πρώτο μέρος, ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση προκαλώντας το ξέσπασμα του Σκόκο, ο οποίος έκανε τόσο προς τον ρέφερι, όσο και προς τον βοηθό του μια χαρακτηριστική χειρονομία, σαν να τους ρωτούσε «πόσα πήρατε;».
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και να τον περιμένει βαριά «καμπάνα».
Πηγή: sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement