Η Ένωση παρέλαβε το καινούριο αθλητικό υλικό από την Puma και θα προσπαθήσει να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με αυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιγιάλειο την Κυριακή
Με τεράστια καθυστέρηση έφτασαν στα χέρια της ΑΕΚ οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, η οποία μάλιστα αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τις παλιές.
Ωστόσο η Puma έστειλε το καινούριο υλικό και πλέον οι Κιτρινόμαυροι τρέχουν να προλάβουν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους υπεύθυνους να έχουν στείλει τις μπλούζες και στα σορτσάκια στην εταιρία που έχει αναλάβει τα βάλει τις στάμπες με τα ονόματα, τα νούμερα, τις χορηγίες κλπ.
Αυτό που φαίνεται σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα γίνει παρουσίαση προν την έναρξη του πρωταθλήματος, λόγω έλλειψης χρόνου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement