Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την πρόθεση των ανθρώπων της αγγλικής ομοσπονδίας να εντάξουν στους κανονισμούς του πρωταθλήματος τον “Κανόνα του Ρούνεϊ” για τους έγχρωμους προπονητές. Διαβάστε τις ατάκες του Πορτογάλου.
Η διοργανώτρια αρχή της Premier League σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στους κανονισμούς της, τον “Κανόνα του Ρούνεϊ” που ισχύει στο πρωτάθλημα του αμερικάνικου ράκμπι.
Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, όλες οι ομάδες θα πρέπει να εξετάζουν το προφίλ τουλάχιστον ενός έγχρωμου προπονητή για τις θέσεις που αδειάζουν στους πάγκους τις πρώτης κατηγορίας. Κι αυτό γιατί υπάρχουν ελάχιστοι έγχρωμοι προπονητές στο Νησί.
Ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε για την πρόθεση της ομοσπονδία και όπως ήταν φυσικό απάντησε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο:
“Δεν υπάρχει ρατσισμός στο ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν θα ήταν τόσο χαζό για να κλείσει την πόρτα στους κορυφαίους. Αν είσαι καλός είσαι καλός, αν είσαι κορυφαίος είσαι κορυφαίος”.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement