03.10
20:04

Ο Σκόνδρας στη θέση του Αβραάμ

AEK1924.gr team
Ο Σκόνδρας στη θέση του Αβραάμ
Advertisement

Αλλαγή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, καθώς ο Γιάννης Σκόνδρας κλήθηκε στη θέση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

O στόπερ της Τράμπζονσπορ, ο οποίος ήταν στις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του EURO 2016 με τη Φινλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία, είναι τραυματίας (ενημέρωσε ότι το πρόβλημα στο ζυγωματικό είναι αρκετά πιο σοβαρό απ’ όσο είχε εκτιμηθεί) και τη θέση του θα πάρει ο αμυντικός του “Δικεφάλου”. Παίκτης που μπορεί να καλύψει κατ’ ανάγκην και τη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Ο 24χρονος Τρικαλινός άσος είχε κληθεί και επί Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά δεν είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός. Στην Εθνική Ελπίδων είχε 13 συμμετοχές.

Η αποστολή πλέον διαμορφώνεται ως εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης. Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->