Ο Αμερικανός σέντερ πάτησε χθες το πόδι του στην Αθήνα και από σήμερα ξεκινά εντατικές προπονήσεις έτσι ώστε να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και γιατί όχι να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Άρη
Ο Βέρνον Γκούντριτζ έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, με το ρόστερ πλέον να θεωρείται «κλεισμένο», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ο Αμερικανός, τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ ο Βαγγέλης Ζιάγκος και αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε τόσο μεγάλη υπομονή, στην καθυστέρηση που είχε για να έρθει στη χώρα μας, θα προσπαθήσει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να μπει στο κλίμα της ΑΕΚ και να κερδίσει το χαμένο έδαφος, έτσι ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους.
Στην Ένωση θεωρούν ότι με την έλευση του Γκούντριτζ η ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της καθώς ποντάρουν αρκετά στις δυνατότητες του, ενώ μια πρώτη εικόνα της κατάστασης του θα πάρουμε λογικά στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Άρη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement