Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Λαμία μίλησε με θετικά λόγια για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τονιζοντας ότι αυτά τα ματς βοηθούν την ΑΕΚ να μπουν σε φιλοσοφία Β’ Εθνικής
«Είναι ένα ματς εκτός έδρας. Επιδίωξη μας είναι να παίζουμε εκτός έδρας γιατί τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος είναι εκτός έδρας. Στόχος μας είναι η άνοδος αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Εκεί αποδεικνύονται τα πάντα. Στην θεωρία είναι εύκολα τα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε ποια πλέον είναι η τελική ευθεία.
Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια να μπαίνουμε στη φιλοσοφία της Β’ εθνικής».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement