Το ΑΕΚ1924 σας παρουσιάζει τις τέσσερις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Πήλιο. Πολύ τρέξιμο, πολλά γκολ και μια εντελώς διαφορετική Ένωση σχετικά με πέρυσι.
Σάββατο 9 Ιουλίου
Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Αθήνα, ώστε να μεταβεί στα Χάνια του Πηλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κατά την άφιξη της αποστολής ο κόσμος υποδέχθηκε και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές. Για εκείνη την ημέρα ήταν προγραμματισμένη μόνο μια απογευματινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς οι παίκτες ήταν ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι.
Κυριακή 10 Ιουλίου
Οι ρυθμοί της προπόνησης ανέβηκαν αισθητά. Στην πρωινή προπόνηση τα… ηνία πήραν οι Μπουρουτζίκας και Βούλγαρης, οι οποίοι γύμνασαν με λάστιχα και βάρη τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην απογευματινή προπόνηση ο Δέλλας ξεκίνησε το στήσιμο της ομάδας. Συγκεκριμένα δούλεψε πάνω στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στο πρέσινγκ δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να παίξουν λίγη μπάλα, στο πρώτο τύπου δίτερμα χωρίς σκορ.
Δευτέρα 11 Ιουλίου
Τα βάσανα ξεκίνησαν για τα καλά. Οι Κιτρινόμαυροι «κατάπιαν» πολλά χιλιόμετρα και έβγαλαν ολόκληρη την πρωινή προπόνηση τρέχοντας, χωρίς καν να φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Βέβαια, αυτό σήμαινε ότι στην απογευματινή θα είχε πολλή μπάλα, κάτι που συνέβη κιόλας. Το πρώτο κανονικό δίτερμα ήταν γεγονός και τα γκολ έπεφταν… βροχή. Το τελικό σκορ ανάμεσα στους Κίτρινους και τους Πράσινους ήταν 8-8, με το ματς να καταχωρείται στους Κίτρινους, οι οποίοι το πανηγύρισαν με την καρδιά τους, ακούγοντας βέβαια τα δίκαια παράπονα των Πράσινων.
Τρίτη 12 Ιουλίου
Λίγο από όλα είχε το πρωινό πρόγραμμα εκ γύμνασης. Ο Βούλγαρης γύμνασε τους ποδοσφαιριστές στο πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια ο Δέλλας δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, βάζοντας και την άμυνα στο… κόλπο. Οι δύο… μάζες ανάμεσα σε Κίτρινους και Πράσινους έληξαν για ακόμα μια φορά ισόπαλες με 2-2 και 0-0, ωστόσο το πρώτο ματς καταχωρήθηκε για δεύτερη φορά στους Κίτρινους. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό αποκατάστασης, με τους παίκτες να χαλαρώνουν με πισίνα και μασάζ.
Χορηγοί προετοιμασίας για το AEK1924.gr, το Goomena.com και ο Μπάρμπα Αλέξης
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement