Ο Σεϊντού Κεϊτά πέταξε μπουκάλι στον Πέπε στο φιλικό παιχνίδι Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης για το ΙCC στις ΗΠΑ.
Η κόντρα του Σεϊντού Κεϊτά με τον Πέπε καλά κρατεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν αντιμέτωποι στο φιλικό των ΗΠΑ για το ICC και στις καθιερωμένες χειραψίες, ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα απέφυγε επιδεικτικά τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας αμυντικό.
Στη συνέχεια, πριν από τη σέντρα του αγώνα, πήρε ένα μπουκάλι και του το πέταξε, με τον Πέπε να τον παρακολουθεί χαμογελώντας.
Η εξήγηση στην αντίδραση του Κεϊτά προς τον Πέπε εντοπίζεται στο πρώτο clasico του ισπανικού σούπερ καπ το 2011, όταν ο Κεϊτά κατηγόρησε τον Πέπε ότι τον αποκάλεσε “μαϊμού”.
Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα υποστήριξε το “Fox” που έκανε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, ο 4ος διαιτητής είπε ότι ο Πέπε έφτυσε προς τον Κεϊτά κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ίσως γι’ αυτό να προέκυψε και η αντίδραση με το μπουκάλι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement