Μέσω twitter, η Σακίρα έδειξε το πόσο πολύ χάρηκε για τη νίκη της χώρας της απέναντι στην Ελλάδα και έδειξε την ιδιαίτερη προτίμησή της στον Χάμες Ροντρίγκες.
Η Σακίρα είναι Κολομβιανή τραγουδίστρια λιβανέζικης καταγωγής, συνθέτρια και στιχουργός που έκανε την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή της Κολομβίας και της Λατινικής Αμερικής στις αρχές του 1990.
Η σχέση της με το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, ούσα στο πλάι του Ζεράρδ Πικέ, ενώ έχει ερμηνεύσει τα τραγούδια για τα Μουντιάλ του 2010 και του 2014.
Η ίδια χάρηκε δεόντως τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα με 3-0 και το διατράνωσε μέσω twitter, δείχνοντας τα συναισθήματά της για τον θρίαμβο της χώρας της.
“Αυτή είναι η Κολομβία! Καλή τύχη στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014”, έγραψε λίγο μετά από την έναρξη του αγώνα και μόλις τελείωσε, ανέφερε: “Χάμες! Θεαματικός!”.
Eso es Colombia!!!
Suerte en este primer partido del mundial!!
— Shakira (@shakira) June 14, 2014
James!! Espectacular!! #Daretowin!! Shak
— Shakira (@shakira) June 14, 2014
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement