04.3
11:59

Σάλος για τη διαφήμιση με Σουμάχερ

AEK1924.gr team
Σάλος για τη διαφήμιση με Σουμάχερ

Την οργή των θαυμαστών του Μίχαελ Σουμάχερ έχει προκαλέσει διαφήμιση μεταλλικού νερού που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει πρωταγωνιστή τον Γερμανό, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις των θαυμαστών και φίλων του Μίχαελ Σουμάχερ η νέα διαφήμιση εταιρείας μεταλλικού νερού, η οποία χρησιμοποιεί τον Γερμανό για την προώθηση του προϊόντος της, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η Γερμανική εταιρεία είχε συμφωνήσει με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή λίγες εβδομάδες πριν από το ατύχημα του, την ώρα που έκανε σκι. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν εισηγηθεί να ακυρωθεί η διαφήμιση από το ραδιόφωνο καθώς και από την τηλεόραση μετά από το συμβάν, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->