Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τράμπζονσπορ με Οσβάλντο και Πογκμπά, ενώ η Ντνίπρο επικράτησε της Τότεναμ με πέναλτι του Κονοπλιάνκα. “Καθάρισαν” Φιορεντίνα και Βαλένθια
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τράμπζονσπορ με Οσβάλντο και Πογκμπά, ενώ η Ντνίπρο επικράτησε της Τότεναμ με πέναλτι του Κονοπλιάνκα. “Καθάρισαν” Φιορεντίνα και Βαλένθια
Mε το πρώτο γκολ του Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο η Γιουβέντους έγινε η πρώτη γηπεδούχος που σκοράρει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στο 2014 και τελικά επικράτησε με 2-0 της Τράμπζονσπορ στο Τορίνο, κάνοντας βήμα πρόκρισης.
Θυμίζουμε πως και στα 4 ματς του Champions League νίκησε ο φιλοξενούμενος με τον γηπεδούχο να μην σκοράρει, ενώ όσον αφορά στην “Γιούβε”, το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Πολ Πογκμπά στο 94′.
Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην Δανία, όπου η Φιορεντίνα νίκησε με 3-1 την Έσμπιεργκ και είναι με το ένα πόδι στους “16”, ενώ μεγάλη νίκη με 2-0 πήρε η Βαλένθια επί της Ντινάμο Κιέβου στην Κύπρο (λόγω των επεισοδίων στην Ουκρανία).
Ο Εντουάρντο Βάργκας άνοιξε το σκορ στην Λευκωσία στο 79′ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Σοφιάν Φεγκουλί στο 91′.
Ο Χουάντε Ράμος πήρε μία μικρή… εκδίκηση από την Τότεναμ, καθώς με εκτέλεση πέναλτι του Γεβγέν Κονοπλιάνκα η Ντνίπρο επικράτησε με 1-0 των “σπερς”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement