
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και υποδέχεται (16:00, ΑΕΚ1924.gr) τον Αρχέλαο Κατερίνης στο κλειστό του Πανελληνίου
Με φόρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά την αποχή των διαιτητών και υποδέχεται σήμερα (16:00, ΑΕΚ1924.gr) τον Αρχέλαο Κατερίνης στο κλειστό του Πανελληνίου.
Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες και η σημερινή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που αναμένεται να δώσει δυνατό παρών στο κλειστό της Κυψέλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αρβανίτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement