Εύκολο απόγευμα για τους μάγκες στην Κυψέλη που σκόρπισαν με 49-18 τον Αρχέλαο Κατερίνης. Συνέχεια στο αήττητο του πρωταθλήματος για τους αθλητές του Γιάννη Αρβανίτη.
Η ΑΕΚ σκόρπισε τον Αρχέλαο παίρνοντας την πιο άνετη νίκη της, με τους Μάγκες να κάνουν δυναμικό… comeback στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του αποδεικνύοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Η Ένωση επιστρέφοντας στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις ξέσπασε στον Αρχέλαο Κατερίνης επικρατώντας με 49-18.
Από το ξεκίνημα του παιχνίδιου η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και έδειξε ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, με τον Καρυπίδη σε τρομερή φόρμα οι Μάγκες ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με προβάδισμα 20 γκολ. (26-6)
Στην επανάληψη, η Ένωση ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά των γκολ με τον Αρχέλαο να αδυνατεί να βρεί δίχτυα. Έκπληξη του αγώνα ο Θάνος Συγγάρης, ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνισης και σε συνδυασμό με την επιθεση της η Ένωση έφτασε στην πιο άνετη νίκη της και στην πιο μεγάλη για φέτος με 49-18.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement