29.1
13:33

Βγάζουν τον Σουμάχερ από το κώμα

AEK1924.gr team
Βγάζουν τον Σουμάχερ από το κώμα
Advertisement

Την απόφυση να “ξυπνήσουν” τον Μίχαελ Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα, στο οποίο βρίσκεται επί τέσσερις εβδομάδες φαίνεται πως έχουν πάρει οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, σύμφωνα με την “Equipe”.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται για τέταρτη εβδομάδα σε τεχνητό κώμα, μετά από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει την Τετάρτη (29/1) η γαλλική “L’Equipe”, οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, στο οποίο νοσηλεύεται ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αποφάσισαν να τον “ξυπνήσουν” από το τεχνητό κώμα.

Ο Σουμάχερ δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στη φάση βαθμιαίας αφύπνισης, στην οποία έχει τοποθετηθεί, με τους γιατρούς ωστόσο να εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί με την κατάσταση του Γερμανού, παρά τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια της κατάστασής του.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->