Μια γέφυρα σταμάτησε την προσπάθεια του Ρόμπερτ Κουμπίτσα να ανέβει στο βάθρο στο Ράλι Μόντε Κάρλο. Δείτε το συγκλονιστικό video.
Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Ρόμπερτ Κουμπίτσα με το Ford Fiesta RS WRC στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Ο Πολωνός οδηγός διεκδικούσε την τρίτη θέση, αλλά εγκατέλειψε στην ένατη ειδική διαδρομή, τη μεγαλύτερη του αγώνα.
Ο Κουμπίτσα δεν κατάφερε να φρενάρει και δεν απέφυγε μια γέφυρα στο 32ο χιλιόμετρο στην εκκίνηση. Το Fiesta έπεσε στο κενό. Οδηγός και συνοδηγός διέφυγαν τον κίνδυνο.
“Υπήρχε αλλαγή στην πρόσφυση. Το περιμέναμε, το είχαμε σημειώσει, αλλά δυστυχώς δεν έκρινα σωστά. Υπήρχε αρκετή λάσπη στην ειδική. Μπήκαμε στη στροφή, δεν κράτησα το αυτοκίνητο, χτυπήσαμε στη γέφυρα και αυτό ήταν το τέλος του αγώνα μας”, δήλωσε ο Κουμπίτσα.
Παρά την εγκατάλειψη ο Μάλκολμ Γουίλσον της M-Sport δήλωσε ενθουσιασμένος από το ντεμπούτο του Κουμπίτσα, παίρνοντας τις πρώτες δύο ειδικές του αγώνα.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Ακολουθήστε το AEK1924.gr στο twitter, κάντε like στο facebook και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα νέα της ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement