16.1
13:49

Με Pirelli μέχρι το 2016 η Formula 1

AEK1924.gr team
Με Pirelli μέχρι το 2016 η Formula 1
Advertisement

Η Pirelli ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Formula 1 και θα συνεχίσει να προμηθεύει τις ομάδες με ελαστικά μέχρι το 2016, παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο πρωτάθλημα του 2013.

Η Pirelli, η οποία είχε επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2011, είχε δεχθεί την κριτική των ομάδων για τις επιπλοκές που παρουσίασαν σε ορισμένους αγώνες του περσινού πρωταθλήματος τα ελαστικά, ωστόσο την Πέμπτη (16/1), ανακοίνωσε μαζί με τη Formula 1 την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2016.

Η νέα συμφωνία των δύο πλευρών εμπεριέχει δύο όρους, οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της FIA θα βοηθήσουν την Pirelli στη διαδικασία των δοκιμών. Αυτές είναι:

1. Μία από τις 12 ημέρες των χειμερινών δοκιμών θα αφιερωθεί σε βρόχινες δοκιμές.

2. Κάθε ομάδα θα αφιερώσει μια από τις οχτώ ημέρες δοκιμών αποκλειστικά για τη δοκιμή των ελαστικών της Pirelli.

Πηγή:contra.gr

Ακολουθήστε το AEK1924.gr στο twitter, κάντε like στο facebook και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα νέα της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->