Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα μετά από το ακυρωθέν γκολ του Τιοτέ στο Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πάρντιου να εξαπολύει σκληρή φραστική επίθεση κατά του Πελεγκρίνι. Δείτε το video!
Η αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή Μάικ Τζόουνς να μη μετρήσει το γκολ του Σεΐκ Τιοτέ με το οποίο η Νιούκαστλ έφτασε στην ισοφάριση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι άναψε… φωτιές στον αγωνιστικό χώρο του “Σεντ Τζέιμς Παρκ”.
Αρχικά ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που εξέφρασαν τα εντονότατα παράπονά τους για τον καταλογισμό οφσάιντ (ο τηλεοπτικός φακός δείχνει πως υπήρχε παίκτης της Νιούκαστλ εκτεθειμένος την ώρα του σουτ του Τιοτέ χωρίς όμως να κλείνει το οπτικό πεδίο του Χαρτ) ενώ στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στους δύο πάγκους.
Εκείνος μάλιστα που ξέφυγε ήταν ο Άλαν Πάρντιου, με τον 52χρονο τεχνικό των “καρακάξων” να εξαγριώνεται από την προσπάθεια του Μανουέλ Πελεγκρίνι να υπερασπιστεί τον διαιτητή και να εξαπολύει άσεμνη επίθεση εις βάρος του.
Βούλωσέ το! Γαμ@@@@@ παλιομ@@@@!”, ήταν η καθόλα άκομψη κουβέντα που ξεστόμισε κατά του 60χρονου Χιλιανού συναδέλφου του, με τον Πάρντιου να αναγνωρίζει ωστόσο το λάθος του και να ζητάει συγγνώμη με δηλώσεις του μετά τον αγωνα.
“Θέλω να απολογηθώ για τα σχόλιά μου. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, είναι λέξεις που πάντα λέμε ως έναν βαθμό εμείς οι προπονητές.
Ζήτησα συγγνώμη από τον ίδιο για τη συγκεκριμένη λέξη και είμαι τυχερός που το αποδέχτηκε αυτό”.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τη Μάντσεστερ Σίτι να φεύγει με τη νίκη από το Νιούκαστλ χάρη στα γκολ των Τζέκο και Νεγρέδο, αποτέλεσμα που έστειλε τους “πολίτες” μόνους στην κορυφή έστω για 24 ώρες (έχει ένα ματς λιγότερο η Άρσεναλ).
Δείτε το video ΕΔΩ!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement