Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δώσει σήμερα το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση των σχεδίων του νέου Ναού της ΑΕΚ.
Ο Τίγρης έχει αναλάβει επί προσωπικού την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς» και παράλληλα την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι. Για αυτό άλλωστε δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη σημερινή πρώτη παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου.
Ο ίδιος έχει συνεδριάσει αρκετές φορές με τα μέλη της «Δικέφαλος ΑΕ», καθώς και με τους ανθρώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα σήμερα και ο κόσμος να πάρει μια πρώτη γεύση από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Η παρουσία του και μόνο στην εκδήλωση θα δώσει μια διαφορετική αίγλη, με τον κόσμο της ομάδας να νιώθει πλέον σιγουριά για την υλοποίηση του ονείρου, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή της Ένωσης στο σπίτι της.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement