Με τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Μανδραϊκό, καθώς και με τον υπέροχο κόσμο της που έδωσε ρεσιτάλ στην κερκίδα ασχολείται ο σημερινός (23/9) αθλητικός Τύπος
Goal
«Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω», γράφει η εφημερίδα goalκαι σχολιάζει: «Αφεντικό με το καλημέρα για την επιστροφή, 2-0 τον Μανδραϊκό. Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΚ στη σκληρή πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής». Αναφορικά με το ματς στη συγκεκριμένα εφημερίδα αναφέρεται: «Ζορίστηκε από το άγχος η Ένωση, πολύ ωραία γκολ από Σταθάκη και Πλατέλλα. Τρελαμένοι με τον κόσμο οι παίκτες. Αποθέωση Μελισσανίδη στη Φυλή με συνθήματα για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
SportDay
«Το τρένο ξεκίνησε», αναφέρει η εφημερίδα SportDay. «Η πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική άρχισε στην κιτρινόμαυρη Φυλή με γκολάρες των Σταθάκη, Πλατέλλα και μπόλικο άγχος», γράφεται στη συνέχεια.
LiveSport
«Έρχεται», είναι ο τίτλος της LiveSportαναφορικά με την ΑΕΚ: «Άνετα 2-0 η ΑΕΚ τον Μανδραϊκό. Γκολάρες από Σταθάκη, Πλατέλλα. Συγκλονιστική παρουσία από 4.500 ΑΕΚτσήδες».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement